Amit rólunk tudni érdemes

A Greenformatics egy budapesti székhelyű 2010-ben alapított tech vállalkozás, amely innovatív, adatvezérelt megoldásokat kínál ügyfeleinek a digitális transzformációt támogatva annak érdekében, hogy digitalizálják, optimalizálják, automatizálják és vizualizálják folyamataikat az átlátható, hatékony működés, valamint a magas színvonalú ügyfélélmény elérése céljából. Fejlesztéseink során kitűzött célunk, hogy olyan hatékonyságot növelő, gyorsan, kényelmesen használható és szerethető szoftvereket fejlesszünk, melyek funkciói 100%-ban kihasználtak és az ügyfélkiszolgálás magasabb színvonalához járulnak hozzá.

Alakulásunk óta több, mint 100 sikeres projektet valósítottunk meg, melyek között megtalálhatók egyedi szoftverfejlesztések, az adatvezérelt működés alapjait megteremtő fejlesztések, üzemeltetést automatizáló rendszerek fejlesztése, emellett alkalmazás üzemeltetési szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek.

Szakértői csapatunk
profile image
Fónagy Ádám, ügyvezető
adatelemző és adatmigrációs szenior szakértő
Telekommunikációban szerzett 10+ év tapasztalatot informatikai fejlesztési és adatfeldolgozási, adatmigrációs területen. Az iparág konszolidációja folytán lezajlott felvásárlásokat követő adatmigrációs projektekben módszertani felelős és projektvezető volt. Emellett szoftvertervezői és -fejlesztői feladatköben is számos sikeres projektben vállalt kulcsszerepet. Az elmúlt években érdeklődése középpontjába egyre inkább az üzleti intelligencia, a gépi tanulás és a big data feldolgozás került.
Horváth Domokos, cégvezető
profile image
A K+F és a vállalkozás fejlesztési projektek világából érkezett 4 éve a szoftverfejlesztés területére. Átfogó projektmenedzsment ismereteinek köszönhetően több jelentős és sikeres, több éves, százmilliós nagyságrendű projekt hatékony, átlátható és eredményes szállításáért felelt, IT projektjei pedig számos ügyfél digitális üzleti modellre való átállását segítették elő. A Greenformatics cégvezetőjeként célja, hogy a vállalat projektjei az ügyfelek elégedettségét szolgálják.
profile image
Kovács Áron
szenior architect
Áron 10+ éves szakmai tapasztalattal vezető fejlesztőként dolgozik csapatunkban. A Java, Spring, Angular nyelvek mestere, a stabil, megbízható és fenntartható megoldásokat preferálja, aki figyelemmel kíséri a technológiai trendeket. Erőssége a gyors problémamegoldás és a Can Do attitűd. Vezető fejlesztőként kiemelt tapasztalata van projektek tervezésében és a fejlesztési csapatmunka koordinálásában, valamint szakmai tanácsadással is segíti az ügyfél igényeknek megfelelő fejlesztések megvalósítását.
Harmati Sebestyén
DevOps lead
profile image
Sebi több, mint 8 éve foglalkozik nagy felhasználó számmal bíró, kritikus jelentőségű alkalmazások üzemeltetésével, emellett fejlesztőként vett részt számos projektekben. Célja, hogy a rendszerek, alkalmazások jól monitorozva, stabilan és biztonságosan működjenek. Fontosnak tartja a lehető legtöbb folyamat automatizált kezelését. Proaktív, jó problémamegoldó és nyitott az új technológiákra.
profile image
Diós Karolina
projektmenedzser és product owner
Karolina több, mint 5 éves tapasztalattal rendelkezik fejlesztési projektek menedzselésében. Korábbi tapasztalatai során ügyféloldalon dolgozott product ownerként, mely segíti az ügyfelek igényeinek pontosabb megértésében és érvényesítésében a fejlesztés során, valamint a hatékony ügyfélkommunikáció kialakításában. Jelenleg szolgáltatói oldalon erősíti csapatunkat, product owner-ként kapcsolódási pontot képez a fejlesztő team és a megrendelő között. Erőssége az analitikus gondolkodás, az ok-okozati összefüggések feltárása. Mindezen készségeit az üzleti igények megfelelő specifikálása során kamatoztatni tudja annak céljából, hogy mind az ügyfél, mind a fejlesztő csapat megfelelő információval rendelkezzen a kívánt szoftver megvalósítása érdekében.
Haszilló Veronika
projektmenedzser, product owner & scrum master
profile image
Vera közgazdászként végzett, emellett agilis módszertanok és UX design területen is képezte magát. Közel 8 éve foglalkozik projektmenedzsmenttel és üzleti elemzéssel, a fejlesztések tervezése és megvalósítása során kiemelt hangsúlyt fektet a felhasználói és ügyfélélmény szempontjainak érvényesítésére, valamint ezen szempontok üzleti igényekkel való összehangolására. Erőssége a rendszerszemlélet és a megoldásorientált proaktív hozzáállás, valamint a komplex folyamatok átlátása és fejlesztése. Amellett, hogy scrum master és product owner szerepköröket is ellát különböző projektekben, kulcs szerepet tölt be az agilis projektmenedzsment szervezeti folyamatainak fejlesztésében.

Értékeink

Minőség és megbízhatóság

Hosszútávú partnerség

Rugalmasság és agilitás

Innováció és fenntarthatóság

Azok a vállalkozások, akik a transzformációs folyamatokat sikeresen végigviszik illetve eleve digitális üzleti modellel lépnek a piacra, képesek arra, hogy az ügyféligényeket magasabb színvonalon és jobb minőségben szolgálják ki.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba!